Un eveniment cu multă lume bună, lectură, muzică live și o atmosferă relaxantă – iată cum a avut loc lansarea la Cluj-Napoca, a romanului ”Portocalele verzi”, de Vitali Cipileaga. În data de 11 aprilie 2019, noi, Asociația Apartenența, alături de Editura Bestseller, i-am invitat pe toți cei pasionați de literatură sunt așteptați la o seară literară deosebită, în care vor descoperi un roman despre incredibila forță vindecătoare a dragostei și legătura puternică dintre om și natură.

Despre autorul basarabean Vitali Cipileaga

Vitali Cipileaga este originar din Republica Moldova și a debutat în 2015 cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Lucrarea a fost premiată la Festivalul Național al Cărții și Lecturii, ediția a VI-a. În 2016 a lansat romanul „În umbra pașilor tăi”, premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a.

”Portocalele verzi” la Cluj-Napoca

A fost o plăcere și o onoare pentru noi, echipa Asociația Apartenența să fim gazda evenimentului de lansare la Cluj-Napoca al acestui roman. Alături de Editura Bestseller am invitat toți iubitorii de literatură să ni se alăture într-o seară relaxantă de primăvară, la povești, cafea și muzică live, la SUNNY Bistro and Lounge. Lansarea romanului ”Portocalele verzi” a avut loc în prezența autorului Vitali Cipileaga, iar publicul de cititori fideli au avut ocazia să-și exprime impresiile și să-i pună întrebări scriitorului basarabean despre toate lucrările sale.

Despre romanul ”Portocalele verzi”

Pentru a înțelege mai bine povestea prezentată în carte, îți prezentăm câteva insight-uri: Ne considerăm stăpânii naturii și ai pământului. Dar ce putem face atunci când natura decide să se răzbune pe noi? La numai 26 de ani, Adriana are o mulțime de întrebări la care nu a găsit încă răspunsuri. De ce mama și bunica ei au împărtășit același destin tragic la vârsta de 27 de ani? Este o pură coincidență sau un blestem de familie? În căutarea hipnotică dintre viață și moarte, dintre trecut și prezent, ea descoperă un tulburător secret de familie. Între provocare și adevăr, viața Adrianei se scurge ca firele de nisip dintr-o clepsidră.

Asociația Apartenența – gazda evenimentului

Am răspuns cu entuziasm Editurii Bestseller la propunerea de fi gazda evenimentului și credem că ne-a reușit să creăm o atmosferă relaxantă și prietenoasă, atât pentru autor, cât și pentru cititori. Unul dintre obiectivele pe care le are echipa Asociația Apartenența este de a a investi în proiecte culturale promovând valorile autentice românești comune celor două maluri ale Prutului. Pentru a fi la curent cu toate inițiativele noastre, urmărește-ne în Social Media și fii cu ochii pe noi!

asociația apartenența Romanul ”Portocalele verzi” de Vitali Cipileaga – lansare la Cluj-Napoca Lansare 1024x683
asociația apartenența Romanul ”Portocalele verzi” de Vitali Cipileaga – lansare la Cluj-Napoca Lansare 2 1024x683
asociația apartenența Romanul ”Portocalele verzi” de Vitali Cipileaga – lansare la Cluj-Napoca Lansare 1 1024x683
asociația apartenența Romanul ”Portocalele verzi” de Vitali Cipileaga – lansare la Cluj-Napoca IMG 0341 1024x683