Mimo Poetul, personajul enigmatic și silențios, îndrăgit de clujeni, anunță primul său spectacol ”Nimic de zis” – un show unic de pantomimă și impromimație, care va avea loc duminică, în data de 3 noiembrie 2019, în sala mare, la Casa de Cultură a Studenților. Mimo Poetul promite un show extraordinar, cum nu a mai văzut Clujul, bazat pe improvizație, pantomimă și bună dispoziție!

Cine este Mimo Poetul?

Mimo este un personaj născut la Cluj, care a crescut alături de clujeni, oameni mari și mici. Poate l-ați întâlnit în Parcul Central, în Piața Muzeului, pe Memo sau în bus. Poate l-ați urmărit cu interes pe scena la TEDx 2017, unde a fost prezentator, alături de Iv cel Naiv. Poate l-ați zărit la nenumăratele evenimente marca Beard Brothers s-au l-ați descoperit printre rimele primei sale cărți ”Liniște în versuri”.

Mimo Poetul – spectacol de pantomimă pe muzică de pian

Iar acum aveți ocazia să-l cunoașteți mai bine într-un spectacol inedit, alături de prietenii săi. Mimo Poetul zice că show-ul este inspirat din momentele trăite alături de clujenii lui dragi și anunță multe surprize. În primul rând, spectacolul se anunță unul extrem de interactiv, bazat pe improvizație, de aceea spectatorii ar putea să se aștepte să urce chiar ei pe scenă la un moment dat. Totul se va întâmpla sub clapele talentatului pianist Cadmiel Boțac, alături de care alți prieteni dragi și invitați surpriză vor apărea pe scenă.

Cash back pentru lectură și combustibil pentru The Beard Mobile

Pentru prima dată în România, sistemul Cash Back va prinde un alt sens. Dacă spectatorii vin la show cu o carte pe care o donează, primesc 10 lei înapoi din valoarea unui bilet achiziționat. Scopul acțiunii este să adune cât mai multe cărți pentru a amenaja biblioteca unei școli de la Muntele Rece. Opțiunea de Cash Back se aplică tuturor categoriilor de bilete.

Mimo Poetul susține și inițiativa The Beard Mobile, al Asociației Beard Brothers. Fiecare bilet achiziționat pentru spectacol înseamnă mai mult combustibil pentru primul taxi comunitar din țară!

Organizatori, parteneri și prieteni

Multe suprize vă așteaptă în data de 3 noiembrie, deoarece organizatorii, alături de parteneri și sponsori, au pregătit o tombolă specială, în care intră automat fiecare spectator al show-ului. Găsiți mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Spectacolul ”Nimic de Zis” este organizat de Asociația Apartenența și Parametru Productions, alături de partenerii: Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților, Beard Brothers, Bianco Milano, Laser Hunt, The Dungeon, Iulius Mall,  și mulți alți prieteni dragi.