În luna aprilie 2018, echipa Teatrului Geneza Art, din Chișinău, în colaborare cu Asociația Apartenența, a prezentat publicului clujean și celui ieșean, spectacole în premieră, sub egida Anului Centenar.

În data de 24 aprilie și 26 aprilie, la Cluj-Napoca, au fost prezentate spectacolele ”Cutia Neagră” și ”Invitația la vals”. Evenimentele au avut loc la Casa de Cultură a Studenților, sala ”Dumitru Fărcaș”.

”Cutia Neagră” și ”Invitația la Vals” – Geneza Art și Asociația Apartenența

”Cutia Neagră” este o comedie după scenariștii Philippe Bologna și Paolo Costella. Spectacolul ”Cutia Neagră” prezintă locul în care își ascunde omul modern tainele și relația pe care o are acesta cu tehnologiile.

”Invitația la Vals”, după romanul lui Mihail Drumeș, este un spectacol – mărturisire, o dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult. Acest spectacol a fost pus în scenă și pentru publicul ieșean, în data de 27 aprilie, la Teatrul ”Luceafărul”, din Iași. Spectacolele au fost puse în scenă de regizoarea Daniela Burlaca. O echipă de 17 artiști, de la Teatrul Geneza Art, din Chișinău, au montat și au prezentat spectacolele pentru publicul clujean și ieșean.

Asociația Apartenența prezintă proiectul ”Arta ne unește”

Pentru noi, Asociația Apartenența, a fost o provocare să organizăm aceste evenimente și să le promovăm în comunitățile vizate. Cu siguranță, feedback-ul spectatorilor ne-a dat încredere și siguranță că am făcut lucrurile ca la carte.

 Cele trei evenimente fac parte din proiectul Arta ne Unește, implementat de Asociația Apartenența, sub egida Anului Centenar. Acest proiect urmărește promovarea tinerilor artiști români, originari din Republica Moldova. Proiectul ”Arta ne Unește” este implementat în parteneriat cu Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași, Consiliul Județean Cluj, Primăria Cluj-Napoca și Universitatea ”Babeș-Bolyai”. Pentru a fi la curent cu noile noastre inițiative, rămâi cu ochii pe noi și în Social Media.

Asociația Apartenența asociația apartenența Asociația Apartenența și Teatrul Geneza Art –  spectacole, în premieră, la Iași și la Cluj-Napoca! IMG 5918 1024x683
Asociația Apartenența asociația apartenența Asociația Apartenența și Teatrul Geneza Art –  spectacole, în premieră, la Iași și la Cluj-Napoca! IMG 5580 1 1024x683
Asociația Apartenența asociația apartenența Asociația Apartenența și Teatrul Geneza Art –  spectacole, în premieră, la Iași și la Cluj-Napoca! IMG 4867 1024x683
Asociația Apartenența asociația apartenența Asociația Apartenența și Teatrul Geneza Art –  spectacole, în premieră, la Iași și la Cluj-Napoca! IMG 5121 1024x683